Σάρωσαν τα μετάλλια τα Σωματεία της Ένωσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που διεξήχθη στην Κάρυστο Ευβοίας στις 10-12 Ιουλίου 2020.

Πανελληνιονίκες για το 2020 ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης του ΒΑΟ στην κατηγορία Εφήβων και η Χριστίνα Καμπάνη του ΑΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ «ΚΑΡΔΟΣ» στην κατηγορία Κορασίδων.

Με αργυρά μετάλλια στο λαιμό επέστρεψαν οι: Δημήτριος Αντωνιάδης του ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ στην κατηγορία Ανδρών, ο Γεώργιος Γλαβίνας του ΒΑΟ, στην κατηγορία Εφήβων και η Μαριάνθη Παναγιωτίδου του ΒΑΟ στην κατηγορία Κορασίδων.

Τέλος χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι: Μόλλα Αμέτ Αλή ογλου του ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ στην κατηγορία Ανδρών και η Πελαγία Τσαμανδάνη του ΒΑΟ.

Στο TEAM RELAY αργυρό μετάλλιο πήρε η ομάδα του ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ με τους αθλητές-τριες: Μόλλα Αμέτ Αλή ογλου, Αναστάσιο Κεσόγλου, Άγγελο-Γαβριήλ Δημητριάδη και Αικατερίνη Ελευθεριάδου.

Η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα θα βρείτε στο site της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

https://epsmath.gr/2020/07/15/episima-apotelesmata-panellinioy-protathlimatos-oreinis-podilasias-xco-xcr-2020-amp-poines/

 

Ευχαριστούμε

Από το γραφείο της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.