Με εντολή της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και τις λοιπές σχετικές υγειονομικές διατάξεις και προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία δίνονται οι παρακάτω οδηγίες για τους αγώνες Αντοχής της 11 Οκτωβρίου, στο Ξηροχώρι.

1. Στο σημείο εκκίνησης απαγορεύεται οποιαδήποτε στήσιμο τέντας (ομάδων), πλην της Γραμματείας.
2. Τα αυτοκίνητα των ομάδων απαγορεύεται να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης. Συστήνουμε να τοποθετηθούν ένα χιλιόμετρο μετά την εκκίνηση και να ακολουθήσουν από εκεί τους αθλητές τους προς αποφυγή συμφόρησης στην εκκίνηση. Το ίδιο ισχύει και για τον τερματισμό.
3. Στην γραμματεία θα προσέρχονται αποκλειστικά μόνο οι εκπρόσωποι των ομάδων όπου θα παραλαμβάνουν φάκελο με τα νούμερα, αφού πρώτα αφήσουν για όλη την ομάδα τους τα σχετικά έντυπα covid (αναγράφονται στη σχετική προκήρυξη) και τα δελτία των αθλητών τους (η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους). Στη συνέχεια αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τη γραμματεία θα προσέρχονται μετά από κάλεσμα οι αθλητές (με μάσκες) ανά ομάδα για την υπογραφή των φύλλων αγώνα.
4. Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν επί τόπου στις 13:00 για την κατηγορία Ανδρών, Εφήβων, Μάστερς και στις 15:00 για την κατηγορία Παίδων.
5. Συστήνουμε στις ομάδες την αποφυγή επιπλέον συνοδών (γονέων, φίλων κλπ) προκειμένου να αποφύγουμε την υπέρβαση των ατόμων που ορίζονται σε 50.

Αν δεν τηρηθούν τα παραπάνω μέτρα κινδυνεύουμε να μην επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων.
Με την συνεργασία όλων ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ       ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ