Στα πλαίσια της σειράς διαδικτυακών  σεμιναρίων που διοργανώνονται από την Τεχνική επιτροπή, τα οποία και έχουν γίνει αποδεκτά με θετικά σχόλια από την ποδηλατική κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου 2021 στις 18:00 με θέμα την παροχή πρώτων βοηθειών και καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης από την εξειδικευμένη ομάδα https://kidssavelives.gr/.

Το σκεπτικό είναι να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις οι διοργανωτές, προπονητές, κριτές, γονείς ακόμα και αθλητές και παιδιά ώστε να αντιδράσουν σωστά σε μια δύσκολη κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί μέχρι να έρθει και  αναλάβει το εξιδανικευμένο προσωπικό. Το σεμινάριο έχει εξασφαλιστεί δωρεάν και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Επισυνάπτεται το POSTER της εκδήλωσης Ε-LEARNING FIRST AID EDUCATION που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7/4/2021 και ώρα 18:00 σε συνεργασία με:

-KIDS SAVES LIVES

-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ &  ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

-Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι μέσω Webex και το link επικοινωνίας θα σταλεί σύντομα.

Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι του Συλλόγου σας και για διευκόλυνση του έργου των διοργανωτών-εκπαιδευτών, θα πρέπει να μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν, κατά προσέγγιση τον αριθμό όσων εκδηλώσουν την επιθυμία να συμμετέχουν.  

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση,

Ξυγκάκης Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής ΕΠΣΜΑΘ

Tηλ: 2310 257337 , Κιν : 6972 552 502

Fax: 2310 257557

info@rfcom.gr  http://www.rfcom.gr

 

Τάτσιος Θωμάς, Μέλος Τ.Ε. ΕΠΣΜΑΘ  6944439824