ΠΡΟΣ:
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΠΣΜΑΘ

Κύριε Πρόεδρε,
Σας στέλνουμε συνημμένα:
1. Την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Δρόμου Ατομικής χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/6/2021 στο Δαφνώνα Ξάνθης.
2. Την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Δρόμου Αντοχής στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Μάστερς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/6/2021 στη Σταυρούπολη Ξάνθης.
3. Χάρτες και υψομετρικά των διαδρομών.
4. Δήλωση συμμετοχής, η οποία πρέπει να σταλεί συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουνίου, στο email: epsmath@otenet.gr
Προσοχή: Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να σταλεί σε μορφή excel όπως επισυνάπτεται (όχι pdf – όχι φωτογραφία – όχι σκαναρισμένη) με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία.
5. Την υπεύθυνη Δήλωση για την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τον covid-19, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί από τον αρχηγό της ομάδας. Το έντυπο αυτό μαζί με τα αρνητικά τεστ των συμμετεχόντων θα κατατεθούν στον υπεύθυνο covid-19 των αγώνων, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της γραμματείας μαζί με τα δελτία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Click here to learn more

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, αγώνα Ατομικής χρονομέτρησης σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και τον τοπικό Σύλλογο Πήγασο Ξάνθης. Οι αγώνες θα γίνουν στους νομούς Ξάνθης και Δράμας, με εκκίνηση και τερματισμό τον Δαφνώνα Ξάνθης.

Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 12 Ιουνίου αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών

Ώρα εκκίνησης 12:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 12:00 από το ΔΑΦΝΩΝΑ – Νεοχώρι – προς Παρανέστι – επιστροφή δια της ιδίας οδού και τερματισμός στο ΔΑΦΝΩΝΑ. Οι αποστάσεις ανά κατηγορία αναφέρονται παρακάτω.

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ – Km. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 3 km ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 4 km ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 6 km ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 6 km ————————————————————— ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 13 km ΠΑΙΔΕΣ 13 km ΝΕΑΝΙΔΕΣ 13 km ΓΥΝΑΙΚΕΣ 20 km ΕΦΗΒΟΙ 20 km ΜΑΣΤΕΡΣ 30 km ΑΝΔΡΕΣ 30 km

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αμέσως μετά το τέλος κάθε κατηγορίας θα ξεκινάει η επόμενη. Το ακριβές πρόγραμμα θα αναοκοινωθεί με την οριστικοποίηση της σειράς εκκίνησης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: ΏΡΑ 18:00 ΔΑΦΝΩΝΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα σωματεία – μέλη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2021.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. μέχρι την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση συμμετοχής ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το έντυπο που στέλνει η Ένωση προς αυτό το σκοπό και να αναγράφεται ο προπονητής και ο εκπρόσωπος (αρχηγός) της ομάδας, καθώς το κινητό τους και το email τους. Ο αρχηγός της ομάδας πρέπει να έχει δελτίο με UCI ID, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς. Η δήλωση συμμετοχής θα αποστέλλεται σε μορφή excel όπως ακριβώς είναι συνημμένη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε pdf, φωτογραφία ή άλλη μορφή σκαναρισμένη κλπ, με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία. Εάν δεν είναι πλήρης δεν θα γίνεται αποδεκτή.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ορίζεται παράβολο συμμετοχής ανά αθλητή 20 ευρώ το οποίο θα καταβάλλεται εφάπαξ από τα σωματεία με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ –GR 1901710750006075040030796

Το ποσό αφορά τη συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες της χρονιάς. Η καταβολή των χρημάτων αυτών θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής του εκάστοτε αγώνα. Οι πληρωμές θα γίνονται αυστηρά μόνο μέσω τραπέζης. Καμία πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή με μετρητά πριν τον αγώνα ή και επί τόπου. Στην περίπτωση που η ομάδα δεν έχει καταβάλει το αντίστοιχο ποσό για τις συμμετοχές της ομάδος της δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες. Το αντίγραφο της κατάθεσης θα αποστέλλεται στην Ένωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του Σωματείου. Οι καταθέσεις των χρημάτων θα γίνονται συνολικά από τα σωματεία για όλους τους αθλητές τους. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναφέρεται υποχρεωτικά το όνομα του σωματείου και θα αναγράφονται σε λίστα τα ονόματα των αθλητών, μεμονωμένες καταθέσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ: Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 10:30 την ημέρα των αγώνων. Τους αριθμούς παραλαμβάνει ο δηλωμένος εκπρόσωπος ομάδας και ΜΟΝΟ αυτός (λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου ΕΟΠ), αφού προσκομίσει τα δελτία των αθλητών και τις Κάρτες Υγείας τους.

Κανένας αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει αν έχει το δελτίο αλλά δεν έχει την κάρτα Υγείας.

Κατά τον έλεγχο των δελτίων οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει επίσης να προσκομίζουν την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υπογραφεί από τον αρχηγό της ομάδας. Η υπεύθυνη δήλωση θα λέει ότι τα μέλη της αποστολής του σωματείου και ο συνοδός είναι γνώστες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ε.Ο.Π. και οφείλουν να το τηρούν στον αγωνιστικό χώρο και στους λοιπούς χώρους της διοργάνωσης. (σχετική δήλωση επισυνάπτεται). Τα έντυπα αυτά θα πρέπει να κατατεθούν στον Υπεύθυνο covid-19 των αγώνων, ο οποίος θα βρίσκεται πλησίον της Γραμματείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα rapid test εντός 24ωρών ή μοριακού τεστ εντός 48 ωρών.

Σας γνωρίζουμε ότι στον χώρο της εκκίνησης θα παρευρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου οι συμμετέχοντες των αγώνων να μπορούν να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ rapid test.

Τα Σωματεία να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ: Προσέλευση αθλητών έως και 15΄λεπτά πριν την εκκίνησή τους, και αφού έχουν ολοκληρώσει τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού τους.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Το Τεχνικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο της εκκίνησης στις 11:00 την ημέρα του αγώνα, και η συμμετοχή περιορίζεται αυστηρά και ΜΟΝΟ σε έναν εκπρόσωπο ανά ομάδα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ισχύει η εγκύκλιος της Τ.Ε. της Ε.Ο.Π. 3/2020 σχετικά με τον εξοπλισμό των αθλητών των μικρών κατηγοριών (ποδήλατα, ενδυμασία κλπ.) Θα πραγματοποιείται τεχνικός έλεγχος 15΄ πριν την εκκίνηση, με κίνδυνο αποκλεισμού αθλητών, με εξοπλισμό όχι σύμφωνο με τους Κανονισμούς και τις εγκυκλίους της ΕΟΠ. ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ: ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΜΑΣΤΕΡΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΕΦΗΒΟΙ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ : 7,93 μ. ΠΑΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : 7,01 μ. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.: 6,10 μ. (ρυθμιζόμενο) ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ & ΜΙΚΡΑ : 5,69 μ. (ρυθμιζόμενο)

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί από την τεχνική επιτροπή της ΕΠΣΜΑΘ, σύμφωνα με τις υποδείξεις των σωματείων κατά την συμπλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής. Οι σειρές εκκίνησης θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, και έκτοτε δεν θα ισχύει καμιά προσθήκη/αλλαγή ή ακύρωση συμμετοχής. Οι εκκινήσεις θα δίδονται ανά ένα λεπτό, με ενδεχόμενα μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα μεταξύ κατηγοριών ή υποκατηγοριών, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η διαδρομή. Ποδηλάτες που καθυστερούν αδικαιολόγητα να προσέλθουν στην εκκίνηση θα αποκλείονται του αγώνα (καν. ΕΟΠ 2.4.012)

ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ: Επιτρέπεται η συνοδεία αθλητών, για όλες τις κατηγορίες, πλην Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι. Κάθε συνοδευτικό όχημα αθλητή, θα φέρει διακριτικά που θα παραλάβει από τη Γραμματεία των αγώνων. Θα συνοδεύει έναν αθλητή, και αφού αυτός ολοκληρώνει την προσπάθειά του, θα μπορεί να συνοδέψει άλλον αθλητή. Δεν επιτρέπονται αναστροφές οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, σε οποιοδήποτε σημείο, πλην της αναστροφής των αθλητών που συνοδεύουν, με κίνδυνο αποβολής του οχήματος αυτού. Ο αρχηγός της Ομάδας, θα προσκομίσει έγγραφο με τα ονόματα των οδηγών και τους αριθμούς κυκλοφορίας των συνοδευτικών οχημάτων. Ο Αλυτάρχης μπορεί (για λόγους ασφαλείας) να απαγορεύσει τη συνοδεία, εάν ο οδηγός και/ή οι συνοδοί δεν διαθέτουν ανάλογη εμπειρία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα 2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα 3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα 4ος,5ος,6ος Νικητής : Δίπλωμα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Πλησίον του τερματισμού, αμέσως μετά τον τέλος των αγώνων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ: Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: (θα ανακοινωθεί) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ, τηλέφωνο 6937769739 email………….

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: 1. Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσης προκήρυξης των αγώνων. 2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα των αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Χάρτης-Υψομετρικά, Δηλώσεις συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση συνοδού ομάδος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΜΑΣΤΕΡΣ https://www.strava.com/routes/2830060533372516658

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ https://www.strava.com/routes/2830059996368490532

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ https://www.strava.com/routes/2830059066655004708

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ https://www.strava.com/routes/2830058256881996836

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ https://www.strava.com/routes/2830057342257788894

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ https://www.strava.com/routes/2830057006761783262

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ

Click here to learn more

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, αγώνα δρόμου αντοχής, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και τον τοπικό Σύλλογο ΠΗΓΑΣΟ Ξάνθης. Οι αγώνες θα γίνουν στην Ξάνθη με εκκίνηση και τερματισμό την Σταυρούπολη. Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Κυριακή 13 Ιουνίου 11:00 Αγώνας Αντοχής 102χλμ. Ανδρών – Εφήβων (σε κοινή κατάταξη)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Αρχή σιρκουί (Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά) x3 στροφές, Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

11:10 Αγώνας Αντοχής 76χλμ. Μάστερς, Γυναικών – Νεανίδων (σε κοινή κατάταξη)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Αρχή σιρκουί (Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά) x2 στροφές, Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

14:30 Αγώνας Αντοχής 50 χιλ. Παίδων, Κορασίδων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά, Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

17:00 Απονομές Επάθλων

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα σωματεία – μέλη της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2021.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. μέχρι την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση συμμετοχής ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το έντυπο που στέλνει η Ένωση προς αυτό το σκοπό και να αναγράφεται ο προπονητής και ο εκπρόσωπος (αρχηγός) της ομάδας, καθώς το κινητό τους και το email τους. Ο αρχηγός της ομάδας πρέπει να έχει δελτίο με UCI ID, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς. Η δήλωση συμμετοχής θα αποστέλλεται σε μορφή excel όπως ακριβώς είναι συνημμένη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε pdf, φωτογραφία ή άλλη μορφή σκαναρισμένη κλπ, με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία. Εάν δεν είναι πλήρης δεν θα γίνεται αποδεκτή.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ορίζεται παράβολο συμμετοχής ανά αθλητή 20 ευρώ το οποίο θα καταβάλλεται εφάπαξ από τα σωματεία με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ –GR 1901710750006075040030796

Το ποσό αφορά τη συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες της χρονιάς. Η καταβολή των χρημάτων αυτών θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τη λήξη της ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής του εκάστοτε αγώνα. Οι πληρωμές θα γίνονται αυστηρά μόνο μέσω τραπέζης. Καμία πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή με μετρητά πριν τον αγώνα ή και επί τόπου. Στην περίπτωση που η ομάδα δεν έχει καταβάλει το αντίστοιχο ποσό για τις συμμετοχές της ομάδος της δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες. Το αντίγραφο της κατάθεσης θα αποστέλλεται στην Ένωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής του Σωματείου. Οι καταθέσεις των χρημάτων θα γίνονται συνολικά από τα σωματεία για όλους τους αθλητές τους. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναφέρεται υποχρεωτικά το όνομα του σωματείου και θα αναγράφονται σε λίστα τα ονόματα των αθλητών, μεμονωμένες καταθέσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ: Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 08:30 την ημέρα των αγώνων. Τους αριθμούς παραλαμβάνει ο δηλωμένος εκπρόσωπος ομάδας και ΜΟΝΟ αυτός (λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου ΕΟΠ), αφού προσκομίσει τα δελτία των αθλητών και τις Κάρτες Υγείας τους. Κανένας αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει αν έχει το δελτίο αλλά δεν έχει την κάρτα Υγείας. Κατά τον έλεγχο των δελτίων οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει επίσης να προσκομίζουν την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υπογραφεί από τον αρχηγό της ομάδας. Η υπεύθυνη δήλωση θα λέει ότι τα μέλη της αποστολής του σωματείου και ο συνοδός είναι γνώστες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ε.Ο.Π. και οφείλουν να το τηρούν στον αγωνιστικό χώρο και στους λοιπούς χώρους της διοργάνωσης. (σχετική δήλωση επισυνάπτεται). Τα έντυπα αυτά θα πρέπει να κατατεθούν στον Υπεύθυνο covid-19 των αγώνων, ο οποίος θα βρίσκεται πλησίον της Γραμματείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα rapid test εντός 24ωρών ή μοριακού τεστ εντός 48 ωρών. Σας γνωρίζουμε ότι στον χώρο της εκκίνησης θα παρευρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου οι συμμετέχοντες των αγώνων να μπορούν να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ rapid test.

Τα Σωματεία να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ: Προσέλευση αθλητών ανά Σωματείο ανά κατηγορία, με σειρά που θα ανακοινωθεί, το αργότερο έως και 10΄λεπτά πριν την εκκίνησή τους. ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Το Τεχνικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο της εκκίνησης στις 11:00 την ημέρα του αγώνα, και η συμμετοχή περιορίζεται αυστηρά και ΜΟΝΟ σε έναν εκπρόσωπο ανά ομάδα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ισχύει η εγκύκλιος της Τ.Ε. της Ε.Ο.Π. 3/2020 σχετικά με τον εξοπλισμό των αθλητών των μικρών κατηγοριών (ποδήλατα, ενδυμασία κλπ.)

ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ: Λόγω της κοινής κατάταξης με κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες αντίστοιχα, αγωνίζονται με ελεύθερο ανάπτυγμα. Οι Παίδες και Κορασίδες έχουν μέγιστο ανάπτυγμα 7.01μ.

ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ: Για τη παροχή τεχνικής υποστήριξης/τροφοδοσίας, θα επιτραπεί ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο σωματείου ανά εκκίνηση. Τα οχήματα συνοδείας θα λάβουν χαρακτηριστική σήμανση από τους διοργανωτές (Ο Αρχηγός της Ομάδας θα την παραλάβει από την Γραμματεία των αγώνων). Η σειρά που θα λάβει το συνοδευτικό αυτοκίνητο κάθε σωματείου στην αυτοκινητοπομπή καθορίζεται με ευθύνη του διοργανωτή και της Αγωνοδίκου Επιτροπής. Για τη σειρά των αυτοκινήτων και όσα αφορούν τα οχήματα ακολουθίας άρθρα κανονισμών ΕΟΠ 2.3.015 έως 2.3.022.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Τροφοδοσία και Τεχνική Βοήθεια για το αγώνισμα Αντοχής από τα οχήματα συνοδείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς και/ή από σταθερό σημείο, το οποίο θα ανακοινωθεί. Δεν επιτρέπεται Τροφοδοσία για τον αγώνα Παίδων – Κορασίδων λόγω μικρής χιλιομετρικής απόστασης.

ΟΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ: Θα υπάρχει όριο χρόνου 20% σε κάθε στροφή του σιρκουί, για κάθε κατηγορία. Ποδηλάτης (-ες) που μένουν εκτός χρόνου ή κλείνονται στροφή από τους προπορευόμενους της κατηγορίας τους, υποχρεούνται με υπόδειξη της αγωνοδίκου, να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο και δεν θα λάβουν κατάταξη. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος Νικητής Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα 2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα 3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα 4ος,5ος,6ος Νικητής : Δίπλωμα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Πλησίον του τερματισμού, στις 17:00

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

ΠΟΙΝΕΣ: Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: (θα ανακοινωθεί) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ, τηλέφωνο 6937769739 email………….

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: 1. Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσης προκήρυξης των αγώνων. 2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα των αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ https://www.strava.com/routes/2825382234487378086

20210612_ΔΡΟΜ_ΕΠΣΜΑΘ_ΤΟΠΙΚΟ_ΑΤΟΜ-ΧΡΟΝ_Appvd
20210613_ΔΡΟΜ_ΕΠΣΜΑΘ_ΤΟΠΙΚΟ_Α-Γ-Μ-Ε-Ν-Π-Κ_Appvd