Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην Πρωταθλητή και Προπονητή μας Αναστάσιου Παναγιωτίδη.
Ενός εξαιρετικού και πολύ αγαπητού ανθρώπου που βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του αθλήματος της Ποδηλασίας στην Βόρειο Ελλάδα, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις του πολλά από τα αγωνίσματα της Ε.Ο.Π.
Ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης, ήταν Πρωταθλητής Ελλάδας, Διεθνής ποδηλάτης με την Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Δρόμου, και κατά την διάρκεια της Προπονητικής του καριέρας, πρωτοστάτησε σε όλες τις Ποδηλατικές δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, και της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη του ιστορικού Συλλόγου Β.Α.Ο.
Χάρη στην δική του βοήθεια ο Σύλλογος Β.Α.Ο απέκτησε νέους πρωταθλητές στο τμήμα της Ποδηλασίας, στήριξε την διεξαγωγή μεγάλων αγώνων στην περιοχή, όπως τα Πρωταθλήματα Δρόμου και ΜΤΒ Μακεδονίας & Θράκης.
Γνήσιο παιδί και ποδηλάτης του Ιστορικού σωματείου Δαίδαλος Δράμας, όπου ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης ξεκίνησε, την αγωνιστική του σταδιοδρομία, η οποία έμελλε να εμφυσήσει στην πόλη της Δράμας, έναν αέρα ποδηλατικό, κάνοντας όλους τους πολίτες να μιλούν για τις νίκες του «Τάσου». Συνέχισε την αγωνιστική του καριέρα στο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ, μετέπειτα στον ΤΟΞΟΤΗ, ΠΑΟΚ και τέλος στο ΒΑΟ.
Ο Πρόεδρος κ. Παύλος Παπαδόπουλος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του, όσο και στην αθλητική του οικογένεια τον Βυζαντινό Αθλητικό Όμιλο, για την μεγάλη απώλεια τους.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 10:30 στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών Ευόσμου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ            ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ