ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜΑΘ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης, στα πλαίσια του αγωνιστικού της προγράμματος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, αγώνες Κυπέλλου Δεξιοτεχνίας, στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Μεγάλων και Μίνι Μικρών.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλακόστρωτο της παραλίας Θεσσαλονίκης, σε κλειστή διαδρομή. (όπισθεν του Αγάλματος Μ. Αλεξάνδρου)

Όλοι οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε εννέα διαδοχικές δοκιμασίες, καθεμιά από τις οποίες θα βαθμολογείται με άριστα το δέκα, εκτός από την τελευταία που θα βαθμολογηθεί με διπλάσια βαθμολογία.

Οι δέκα καλύτεροι αθλητές του προκριματικού κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον τελικό του αγωνίσματος, ο οποίος θα καθορίσει και την τελική κατάταξη των αθλητών.

Νικητής σε κάθε κατηγορία θα ανακηρυχθεί ο αθλητής τρια που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό βαθμών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών τριών θα ληφθεί υπόψη το αποτέλεσμα του προκριματικού.

Η σειρά εκκίνησης των κατηγοριών για όλους τους αγώνες έχει ως εξής:
1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ

2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ

3. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

4. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Πρόγραμμα αγώνα:
09:00-10:00 ΕγγραφέςΠροπόνηση

10:30 Προκριματικός

12:00 Τελικός

13:00 Απονομές Επάθλων

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2022, θεωρημένα από την Ομοσπονδία. Η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον
αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, που διοργανώνονται από αθλητική ομοσπονδία και τις ενώσεις αυτής, έχουν τα σωματεία που έχουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και έχει εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. για το 2022.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής
στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Δήλωση συμμετοχής ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το έντυπο που στέλνει η Ένωση προς αυτό το σκοπό και να αναγράφεται ο προπονητής και ο εκπρόσωπος της ομάδας, καθώς το κινητό τους και το
email τους. Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας. Η δήλωση συμμετοχής θα αποστέλλεται σε μορφή excel όπως ακριβώς είναι συνημμένη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ σε pdf, φωτογραφία ή άλλη μορφή σκαναρισμένη κλπ) με συμπληρωμένα σωστά όλα τα ζητούμενα στοιχεία. Εάν δεν είναι πλήρης δεν θα γίνεται αποδεκτή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00 την ημέρα των αγώνων. Τους αριθμούς παραλαμβάνει ο δηλωμένος εκπρόσωπος ομάδας και ΜΟΝΟ αυτός (λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου ΕΟΠ), αφού προσκομίσει τα δελτία των αθλητώνκαι τις Κάρτες Υγείας τους.

Κατά τον έλεγχο των δελτίων οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει επίσης να προσκομίζουν την υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υπογραφεί από τον αρχηγό της ομάδας. Η υπεύθυνη δήλωση θα λέει ότι τα μέλη της αποστολής του σωματείου και ο συνοδός είναι γνώστες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ε.Ο.Π. και οφείλουν να το τηρούν στον αγωνιστικό χώρο και στους λοιπούς χώρους της διοργάνωσης. (σχετική δήλωση επισυνάπτεται).

Τα έντυπα αυτά θα πρέπει να κατατεθούν στον Υπεύθυνο
covid19 των αγώνων, ο οποίος θα βρίσκεται πλησίον της Γραμματείας.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:
Προσέλευση αθλητών ανά Σωματείο, με σειρά που θα ανακοινωθεί, το αργότερο έως και 15 ́λεπτά πριν την εκκίνησή τους, και αφού έχουν ολοκληρώσει τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού τους. Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται με την αγωνιστική τους ενδυμασία και τους αριθμούς αγώνα, τοποθετημένους.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:
Το Τεχνικό Συνέδριο θα διεξαχθεί στο χώρο της εκκίνησης στις 10:00 την ημέρα του αγώνα, και η συμμετοχή περιορίζεται αυστηρά και ΜΟΝΟ σε έναν συνοδό ανά ομάδα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ COVID19
Οι αγώνες διεξάγονται με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος Νικητής Κύπελλο Χρυσό μετάλλιο Δίπλωμα
2ος Νικητής Αργυρό μετάλλιο Δίπλωμα

3ος Νικητής Χάλκινο μετάλλιο Δίπλωμα

4ος,5ος,6ος, Διπλώματα

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Σε περίπτωση, που οι συνθήκες κατά της πανδημίας το επιτρέπουν, θα υπάρξουν απονομές σε χώρο και χρόνο, που θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Μήττας Θωμάς
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Παπαδόπουλος Παύλος, τηλ. 6932613603

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
1. Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσης προκήρυξης των αγώνων.

2. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα των αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στο έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Δηλώσεις συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση συνοδού ομάδος.