1) Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πίστας στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020
2) Δήλωσης συμμετοχής
3) Ενδεικτικό πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής και το Τεχνικό Συνέδριο

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του εγκεκριμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου για αγώνες πίστας, δεν επιτρέπεται η είσοδος και παραμονή στις κερκίδες, θεατών, αθλητών που δεν αγωνίζονται, συγγενικών προσώπων και λοιπών φιλάθλων, καθώς η είσοδος και παραμονή μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης εντός του ποδηλατοδρομίου θα επιτραπεί ή είσοδος μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα ανά σωματείο, όπως αυτά αναφέρονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π.

Η Δήλωση Συμμετοχής, πλήρως συμπληρωμένη με λατινικούς χαρακτήρες και με το UCI ID (σε μορφή Excel όπως επισυνάπτεται και όχι σε pdf) θα πρέπει να αποσταλεί στα γραφεία της Ε.Ο. Ποδηλασίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση eopbike@otenet.gr, έως την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, στις 12:00 το μεσημέρι το αργότερο.